Yahoo France Recherche Web

1. DisonsDemain vous permet de faire des Rencontres entre célibataires 50+ dans votre Région. Accédez à une sélection de célibataires 50+ sérieux partageant vos centres d'intérêt.

Résultats de recherche

1. Il y a 1 jour · Foto: amics església la Bauma Ahir diumenge, 19 de maig, coincidint amb la Pasqua de Pentecosta, l'església de la Sagrada Família de la Bauma, al municipi de Castellbell i el Vilar, va acollir la seva primera missa després de molts anys L'acte, que va rebre una gran acollida per part dels fel

2. Il y a 1 jour · El partit va començar amb un Fets de Festa molt entonat, que va posar-se per davant en el minut 1 amb un gol de Carlos Luna. El Barri Riera va reaccionar i va aconseguir empatar el partit al minut 16. No obstant això, els locals van tornar a agafar la iniciativa en el marcador amb un gol d’Ivan Benítez al minut 19.

3. Il y a 1 heure · El proper diumenge, 26 de maig, Castellbell i el Vilar acollirà la XXVIII Trobada de Gegants, un esdeveniment que reunirà a les colles geganteres d’arreu del territori amb la participació 6 colles, per gaudir d’una jornada plena de cultura popular i tradició. La trobada començarà a les 10:30 del matí amb la plantada dels gegants ...

4. Il y a 1 heure · El passat dissabte 18 de maig a la tarda al migdia, es va obrir parcialment al trànsit el pont d’accés del Burés, amb pas regulat per semàfor.D’aquesta manera, es recupera la circulació viària per aquesta important via d’entrada al municipi, que havia estat tallada des de l’octubre de l’any passat per obres de remodelació integral.

1. Acheter une Terre avec son Titre et surprenez votre entourage. Acheter une mini terre en Ecosse Dès €63 et devenez Lord ou Lady