Yahoo France Recherche Web

Résultats de recherche

1. FA Cup scores, results and fixtures on BBC Sport, including live football scores.

• Jul 2024 July

Jul 2024 July - FA Cup - Scores & Fixtures - Football - BBC...

• Jan 2024 January

Jan 2024 January - FA Cup - Scores & Fixtures - Football -...

• Aug 2024 August

Aug 2024 August - FA Cup - Scores & Fixtures - Football -...

• Sep 2024 September

Sep 2024 September - FA Cup - Scores & Fixtures - Football -...

• Dec 2023 December

Dec 2023 December - FA Cup - Scores & Fixtures - Football -...

• Feb 2024 February

Feb 2024 February - FA Cup - Scores & Fixtures - Football -...

• May 2024 May

May 2024 May - FA Cup - Scores & Fixtures - Football - BBC...

• APR 2024 April

APR 2024 April - FA Cup - Scores & Fixtures - Football - BBC...

2. Les résultats de Coupe FA ainsi que le livescore, scores, classements de Coupe FA et détails du match (buteurs, cartons rouges, …) vous sont offerts par Flashscore.fr.

3. The home of FA Cup on BBC Sport online. Includes the latest news stories, results, fixtures, video and audio.

4. No results currently available. The latest football news from the League, FA and all domestic Cups with Sky Sports.

5. The official website for The FA Cup and FA competitions with match highlights, fixtures, results, draws and more.

• fa cup results1
    • fa cup results2
    • fa cup results3
    • fa cup results4
    • fa cup results5
  6. Contrairement à la Coupe de France ouverte aux clubs amateurs, la FA Cup est réservée à une élite de plus de 600 clubs. Manchester United est le club le plus titré avec ses 11 victoires. Le calendrier ci-dessus affiche tous les scores de FA Cup en live.

7. 25 mai 2024 · Manchester United a pris le meilleur sur Manchester City (2-1), ce samedi après-midi en finale de la FA Cup. Les Red Devils ont surpris les Citizens en première période, grâce à des buts d ...