Yahoo France Recherche Web

Résultats de recherche

1. José Salomón Rondón Giménez, né le 16 septembre 1989 à Caracas, est un footballeur international vénézuélien qui évolue actuellement au poste d' attaquant au CF Pachuca . Rondón est le meilleur buteur de l'histoire de la sélection vénézuélienne avec 41 buts inscrits en 100 matchs. Biographie. En club.

2. José Salomón Rondón Giménez ( Spanish pronunciation: [saloˈmon ronˈdon]; born 16 September 1989) is a Venezuelan professional footballer who plays as a striker for Liga MX club Pachuca and the Venezuela national team, which he captains .

3. Salomón Rondón, 34, de Venezuela CF Pachuca, depuis 2023 Avant-centre Valeur marchande: 1,00 mio. € * 16 sept. 1989 à Caracas, Venezuela.

• Venezuela
    • Caracas
  4. Il y a 5 heures · Salomon Rondon tucked away a second-half penalty to send Venezuela into the Copa America quarter-finals on Wednesday with a 1-0 win over Mexico in Group B, a result that also sent Jamaica crashing ...

5. Il y a 5 heures · Copa America 2024 : Le Venezuela passe devant le Mexique dans la rencontre de la deuxième journée de la compétition. A la 57e minute de jeu, Salomon Rondon transforme un pénalty. Score 0-1. Le premier but de la partie est signé Salomon Rondon. A la 57e minute de jeu, le Mexique commet l’irréparable dans sa surface de réparation. L ...

6. Il y a 2 heures · Venezuela’s Salomon Rondon, left, celebrates with teammates after scoring a penalty during a Copa America Group B soccer match Wednesday, June 26, 2024, in Inglewood, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)

7. Transfermarkt provides information on Salomón Rondón, a Venezuelan centre-forward who plays for CF Pachuca since 2023. See his date of birth, height, position, market value, national team career and more.